Zvezda traži pojačanja u Italiji i Španiji

06.01.2021

10:32

0

Autor: Milan Nastić

Na listi želja Eder i Nikola Čumić i Falkao

Zvezda traži pojačanja u Italiji i Španiji
Copyright MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda po svaku cenu želi da dovede igrače koji bi prošli cele pripreme za prolećni deo sezone.

Nakon, neuspelog angažovanja Filipa Sinkergela koji je završio u Votfordu, i Stivena Mendoze koji nije bio voljan da dođe u Srbiju, crveno-beli su se okrenuli Italiji i Španiji.

Prema posanju Mozzarta, klub sa Marakane zaintersovan je ua Simona Edera iz Torina i Filipa Falkao iz Lećea, dok iz Španije žele da dovedu Nikolu Čumića.

Pročitajte još

Zvezda traži ofanzivnog igrača,koji može da igra i na pozicijama krila,ali i polušpica. Ako bi nekog angažovali sa takvim karakteristikama, klub bi najverovatnije napustio El Fardua Ben, koji čekaju za njega ponudu do kraja februara dok se ne završi prelazni rok u Aziji.

Prvi na listi je Eder iz Torina,koga pored crveno-belih želi i Dinamo iz Zagreba.Reč je o fudbaleru koji je bio veliki talenta i slobodno se može reći da ga je u visine digao Siniša Mihajlović,ali nakon njegovog odlaska, krenuli su i problemi za Edera.

Onda su počele povrede da se ređaju, čak je 2019.godine došao u Bolonju,ali tu se nije zadržao, vraćen je u Torinu gde ne dobija šansu kod trenera Valtera Macarija i on neće biti u prvom planu kod iskusnog stručnjaka.

Edera je ove sezone ušao samo na dve utakmice i jasno je da će u januaru napustiti Torino. Zvezdin trener Dejan Stanković je sigurno od Siniše Mihajlovića dobio detaljne informacije o Ederinom potencijalu i karakteru.

Prema pisanju Mozzarta, Zvezdina želja je Nikola Čumić, fudbaler Olimpijakosa, koji je na pozajmici u Hihonu.
Međutim, on nije opravdao očekivanja u španskoj ekipi i gotovo je izvesno da će se vratiti u Atinu.

U tom slučaju Zvezda mora da pregovora sa Olimpijakosm, i postoje šanse da ga angažuju za prolećni deo sezone, a na leto bi onda crveno-beli iz Pireja odlučlili šta će da rade sa Čumićem.

Dejan Stanković i njegovi saranici su odradili što je do njih i isporučili su sportskom sektora listu igrača koji bi bili ozbiljna pojačanja i odmah bi mogli da prave razliku. Na Zvezdinom rukovodstvu je da realizuje makar jednu od tih želja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike