Milojeviću se opet opasno ljulja klupa: Debakl Al Ahlija, pa veliki incident (video)

08.01.2021

16:53 >> 17:20

0

Težak poraz na gostovanju protiv desetoplasiranog tima Al Kadasije

Milojeviću se opet opasno ljulja klupa: Debakl Al Ahlija, pa veliki incident (video)
Copyright Profimedia

Srpski stručnjak na klupi Al Ahlija Vladan Milojević ponovo je doživeo poraz u prvenstvu Saudijske Arabije! U meču 12. kola ekipa bivšeg trenera Crvene zvezde je doživela četvrti poraz u šampionatu, neuspehom na gostovanju timu Al Kadasiji, koji je slavio pobedu 3:1 (2:0).

Ovo je drugi uzastopni poraz Al Ahlija, nakon što su u prošlom kolu sa 0:3 savladani na svom terenu od Al Tavona Leandrea Tavambe. I ovaj loš rezultat došao je kao posledica rano primljenog gola, jer su domaći poveli već u 12. minutu, da bi u poslednjem napadu prvog poluvremena domaći obezbedili ubedljivih 2:0.

Nastavak meča nije doneo ništa bolji nastup zelenih. Mučili su se gosti da dodđu do prave prilike kako bi smanjili vođstvo, ali onda su u 76. minutu ponovo surovo kažnjeni od strane rivala, pa su do kraja utakmice uspeli samo da izvuku podnošljivih 3:1.

Po završenom meču Milojevićev golman Mohamed al Ovais probao je da se obračuna sa jednim od gledalaca koji je sedeo u počasnoj loži stadiona “Princ Saud bin Jalavi”, ali ga je obezbeđenje uspelo da zaustavi u toj nameri.

Za Al Ahli je nastupio Ljubomir Fejsa, dok je Marko Marin presedeo na klupi za rezerve. U timu domaćih nije bilo Uroša Vitasa.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike