Promenili su plan, ali nisu izbegli dramu: Fudbaleri Reala bili zarobljeni u avionu više od četiri sata

09.01.2021

13:44 >> 13:48

0

Autor: Adam Štulić

Madriđani su s pravom bili besni

Promenili su plan, ali nisu izbegli dramu: Fudbaleri Reala bili zarobljeni u avionu više od četiri sata
Copyright Profimedia

Snežna oluja koja je u petak zahvatila skoro čitavo Pirinejsko poluostrvo prouzrokovala je mini dramu ekspedicije madridskog Reala, koja je avionom krenula u Pamplonu, na meč 18. kola Primere protiv Osasune.

Iako je “kraljevski klub” promenio uobičajenu rutinu i na gostovanje krenuo dan ranije, u odnosu na uobijačeni odlazak na dan utakmice, nisu uspeli da izegnu neprilike uzrokovane nevremenom.

Naime, sve piste madridskog aerodroma su zbog vremenskih uslova morale da budu zatvorene, zbog čega su Madriđani više od četiri sata morali da provedu u avionu, čekajući dozolu za poletanje. Kako je vreme prolazilo, u ekspediciji Reala sve je više rasla ljutnja na čelnike La Lige, zbog toga što utakmica nije odložena, iako je takva mogućnost predložena.

Pročitajte još

Tek oko pola 11 uveče Zinedin Zidan i njegova ekipa dobili su dozvolu za poletanje, ali ni to što su uspeli da stignu na odredište ne znači da će utakmica biti odigrana u predviđenom terminu, u subotu od 21.00.

Naime, kako pokazuje vremenska prognoza sneg bi i tokom subote trebalo da pada u Pamploni, zbog čega je dovedeno u pitanje stanje terena i mogućnost regularnog odigravanja meča. Čelnici Osasune angažovali su dodatno osoblje u slučaju da sneg bude morao da se čisti uoči početka meča, ali ni to ne može da garantuje da će on biti i odigran.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike