Saznanja Milovana Đorića: Siniša je rekao "da", a FSS njemu "ne"!

10.01.2021

13:02

0

Autor: D. B.

Srbija dobija selektora za tri dana, Znam koliko Piksiju Kinezi još treba da isplate, Savi je zameren izbor pomoćnika

Saznanja Milovana Đorića: Siniša je rekao "da", a FSS njemu "ne"!
Copyright Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Fudbalska reprezentacija Srbije dobiće selektora za tri dana. Ovu “tajnu” izneo je Milovan Đorić gostujući u emisiji “60 minuta sa Vladom i Acom” na “MaxBet radiju”.

Nekadašnji selektor i čuveni fudbalski trener otkrio je i kako su tekli pregovori sa pojedinim kandidatima, a šokirao je sve i kada je objavio da je Siniša Mihajlović pristao da se vrati na klupu “orlova”, ali pod uslovom koji nije bio prihvatljiv za Fudbalski savez Srbije.

– Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom “udaru” je bio i Siniša Mihajlović. Razgovorao sam sa Piksijem. Rekao mi je da ne može da se odrekne 5.3 miliona evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima dobar ugovor u inostrantvu. A što se tiče Mihajlovića… On je rekao da bi pristao, ali da ujedino vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate – otkrio je Đorić.

Pročitajte još

Iskusni trener tvrdi da je sada u prvom planu Savo Milošević.

– Jedno od rešenja je uvek bio i Savo. Trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS i to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Razgovarano je njim. Nije im se dopalo to što je hteo Radovana Ćurčića za pomoćnika. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi ko dođe u reprezentaciju. Sada nema nekih drugih rešenja – tvrdi Đorić.

On je dodao da stranac neće biti novi selektor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike