Porodična nesreća udaljila golgetara od povratka na Banjicu

11.01.2021 | 08:38

Autor: D. B.

Andrija Kaluđerović još nije rešio da li se vraća u srpski fudbal

Copyright MN Press

Nekada postoje stvari koje su bitnije od fudbala. Nekada postoje situacije koje znaju da pokvare svaki plan koji čovek napravi. U takvoj situaciji nalazi se Andrija Kaluđerović.

Čovek koji je otoletvorenje reči “golgeter” trebalo je da se vrati u klub čije je boje branio godinama. U fudbalski klub Rad. Međutim, život nekada podeli partiju karata sa kojima je teško da se igra.

Pročitajte još

– Imam aktivan ugovor sa litvanskim Žalgirisom. Nažalost, pre par dana doživeo sam nesreću sa sinom. Teže je povređen i čeka ga ozbiljan oporavak. Od toga zavisi šta će mi biti sledeći koraci u karijeri. Ako ne bude mogao da putuje sa mnom u inostranstvo neću se vraćati u Litvaniju, već ću ostati da igram u SRbiji. Rad je moj klub, moja druga kuća i uvek je opcija kada je povratak u otadžbinu u putanju. Ali, prvo moram da razgovaram sa ljudima iz Žalgirisa – otkrio je Kaluđervić, a prenosi “Sportski žurnal”.

Gde god da Kaluđerović zaigra u nastavku sezone, najvažnije je da mu se sin oporavi. Golova je u karijeri dovoljno postigao.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam