Zvezda bez još jednog aduta u Španiji, a razlog nema veze sa povredom ili bolešću

13.01.2021

08:14

0

Autor: D. B.

Znalo se da Lojd i Simonović preskaču duele protiv Real Madrida i Valensije, ali razlozi zbog kojih centar neće igrati su neočekivani

Zvezda bez još jednog aduta u Španiji, a razlog nema veze sa povredom ili bolešću
Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Da u sastavu Crvene zvezde tokom evroligaške turneje po Španiji na kojoj je očekuju dueli protiv Reala (13. januar, 21.00) i Valensije (15. januar, 21.00), neće biti Džordana Lojda i Marka Simovića, to je bila očekivana vest.

Ali, da će crveno-beli biti oslabljeni za još jednog prvotimca i to zbog razloga koji nemaju veze sa povredom, bolešću ili generalno košarkom, to nije bilo očekivano.

– Džordana Lojda i Marka Simonovića i dalje nema na treninzima, Lendri Noko takođe neće biti u ekipi zbog problema sa vizom – otkrio je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Od kad je ponovo potisao ugovor sa crveno-belima 25. decembra (njegov dogovor sa klubom je bio suspendovan kada je ustanovljeno da ima problema sa srcem), Kamerunac je odigrao samo jedan meč za beogradski klub. Bio je to duel ABA lige protiv Zadra na kome je igrao nešto manje od šest minut.

Pročitajte još

U trenažnom procesu je Lengtson Hol, ali je Radonjić oprezan i poručuje “videćemo kako će to da izgleda”.

Govoreći o večerašnjem rivalu trener crveno-belih je precizan i iskren.

– Real je tim koji ima najviše ambicije. I ove sezone pokazuju kvalitet za najviše domete, iako im nedostaju pojedini igrači. Nadam se da ćemo u odnosu na meč protiv Fenerbahčea biti bolji u određenim segmentima. Da ćemo imati manje izgubljenih lopti, veću koncentraciju i preciznije izvođenje stvari u napadu – objasnio je Radonjić u razgovoru za “Sportski žurnal”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike