Zvezdin "biser" za "Arena sport": Inostranstvo ili Superliga, uskoro će se znati

18.01.2021

15:06

0

Autor: D. B.

Andrija Radulović veruje da će se na leto ponovo vratiti na Marakanu

Zvezdin "biser" za "Arena sport": Inostranstvo ili Superliga, uskoro će se znati
Copyright MN Press

Pre nekoliko dana iz kluba u Ljutice Bogdana čulo se da bi supertalentovani Andrija Radulović mogao minutažu i samopouzdanje da napumpa u prvoligaškoj konkurenciji, u ekipi Grafičara, Zvezdine filijale.

Međutim, takav, već napisan scenario za momka rođenog 2002. godine u Kotoru, pokušavaju da promene neki klubovi iz Superlige.

Pre svih za Zvezdinog levonogog bisera, čiju je vrednost specijalizovani transfermarkt procenio na 1.3 milina evra zainteresovani su Rad, Voždovac, Napredak i Radnik.

Do sada, nekadašnji Zvezdin omladinac sakupio je 14 nastupa u crveno-belom dresu.

Poznato je i da je Radulović mesecima unazad na radaru nekoliko evropskih klubova pa bi iako je to manje verovatno, moguće da Zvezdin biser i jedan od najmlađih debitanata u istoriji kluba, karijeru nastavi u inostranstvu. Ono što je najvažnije u ovom trenutku za razvoj Radulovića i u čemu se svi slažu jeste kontinuitet igara, odnosno da narednu polusezonu 18 – godišnji igrač provede u sredini u kojoj će moći da napreduje i dodatno razvije ogroman talenat i potencijal koji poseduje.

Željan sam fudbala. Ostvario sam jedan od svojih snova, dao sam gol za moju Zvezdu, otrčao sam na sever da proslavim sa navijačima i Dejanom Stankovićem kojem sam zahvalan za svaki minut koji sam proveo na terenu. Od 14. godine sam na Marakani, Crvena zvezda je moj klub i verujem da ću se na leto vratiti da nastavim tamo gde sam stao. Sada imam veliku želju da igram utakmice i željan sam fudbala – rekao je Radulović za “Arena sport”.

Pročitajte još

Ovaj biser crveno-belih je svestan da u ovom trenutku ima nekoliko opcija.

Znam da postoji mogućnost da nastavim karijeru i u inostranstvu ili u nekom od superligaških klubova tako da ću narednih dana u dogovoru sa porodicom i ljudima koji vode računa o meni od kada sam došao u Beograd odlučiti koja je najbolja opcija za mene u ovom momentu – zaključio je talentovani fudbaler Zvezde

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike