Sreća i Bono sačuvali Sevilji tri boda protiv Alavesa

19.01.2021

22:46 >> 23:05

0

Autor: Adam Štulić

Domaćin promašio penal u nadoknadi vremena

Sreća i Bono sačuvali Sevilji tri boda protiv Alavesa
Copyright Profimedia

Malo sreća, malo više golman Bono, koji je u prvom minutu nadokande vremena odbranio penal Hoselu, bili su najzaslužniji za tri osvojena boda Sevilje na gostovanju protiv Alavesa – 2:1 (2:1).

Gosti su poveli golom En Nezirija u trećem minutu meča, već u 12. na semaforu je stajalo 1:1 posle gola Mendeza, da bi posle pola sata igre viđen jedan od najlepših detalja na meču i majsorski pogotak Susa.

Tim iz Andaluzije je sve mogao da reši u 84. minutu, ali je posle konsultacija sa VAR poništen gol En Nezirija, pa je u dramatičnom finišu Sevilja zamalo ostala bez dva boda.

Pročitajte još

Hosan je golovima u devetom i 43. minutu doneo Elčeu velikih 2:0 na gostovanju protiv Valjadolida, ali je domaćin sjajnom igrom u drugom poluvremenu stigao do boda – 2:2.

Nije ih omeo ni poništen gol posle asistencije VAR u 64. minutu, a značajan bod u borbi za opstanak domaćinu su doneli Erero u 71. i Fernandez u 89. minutu.

Istim rezultatom završen je duel Kadiza i Levantea, a sve vredno pomena viđeno je u prvih 28 minuta meča. Domaćin je poveo u četvrtom minutu golom Peree, Marti je u osmom i 11. minutu napravio preokret, da bi Huan Kala u 28. postavio, ispostavilo se na kraju, konačan rezultat meča.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike