Niko Kovač odlučio o budućnosti Strahinje Pavlovića

20.01.2021

11:41 >> 11:34

0

Hrvatski stručnjak ne vidi mladog srpskog štopera kao konkurenta iskusnijim saigračima u Monaku

Niko Kovač odlučio o budućnosti Strahinje Pavlovića
Copyright Profimedia

Mada je još prošlog proleća bilo najavaljeno, izgleda da će se godinu dana kasnije ostvariti predviđanje za bivšeg štopera Partizana Strahinju Pavlovića.

Prema pisanju belgijskih fudbalskih portala 19-godišnjem defanzivcu sledi selidba iz Monaka i to u Serkl Briž, koji je zbog bliskih veza i ranije razigravao igrače u razvoju iz redova “kneževa”. Serkl Briž vodi grčevitu borbu za opstanak u elitnom rangu takmičenja. Poslednji su na tabeli, ali kako samo jedan tim ispada direktno, a konkurenti nisu daleko odmakli, realna je nada da će zadržati status prvoligaša.

Pavlović nije uspeo da se nametne kod trenera Nike Kovača, već je morao da se zadovolji statusom rezerviste, da bi u poslednje vreme bio češče van protokola za prvenstvene mečeve. Zabeležio je samo jedan nastup od pet minuta u pobedi Monaka nad Dižonom u gostima rezultatom 0:1. Transfer Pavlovića iz Partizana u Monako, realizovan zvanično u decembru 2019. godine, jedan je od najvećih u istorji srpske Superlige.

Crno-beli su za talentovanog odbrambenog igrača dobili 10.000.000 evra, uz dogovor o bonusima kada igrač bude imao 25 nastupa za Monako i ako se njegov tim plasira u narednih pet godina u Ligu šampiona.

Pročitajte još

U ispunjene ove uslove, Partizan će od “kneževa” zaraditi još 3.000.000. Monako je trenutno četvrti na tabeli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike