Kako izgleda kad Srbin poludi u poluvremenu: Ranković kao furija, viče, psuje, ruši tablu ...(video)

20.01.2021

13:28 >> 14:43

0

Bivši trener ADO Den Haga u objektivu ESPN kamere dok njegov tim gubi

Kako izgleda kad Srbin poludi u poluvremenu: Ranković kao furija, viče, psuje, ruši tablu ...(video)
Aleksandar Ranković - Copyright Profimedia

Ako ste se zapitali kako izgleda u poluvremenu atmosfera u svlačionici jednog fudbalskog tima koji igra loše i gubi meč holandski ESPN vam ekskluzivno donosi snimak jedne takve situacije. U glavnoj ulozi je Srbin – Aleksandar Ranković, bivši trener ADO Den Haga, koji je u novembru ostao bez posla nakon spora sa tehničkim direktorom kluba čuvenim Martinom Jolom.

Dok je radio bio je veoma temperamentan, o čemu svedoči i snimak iz svlačionice posle poluvremena u Kupu protiv Sparte. Domaći tim je gubio sa 1:0, a Ranković je u pauzi imao mnogo toga da prigovori i zameri igračima u poslednjoj liniji tima.

Snimak sadrži i kratak rasplet nastavka utakmice, koja je ostala čuvena po tome da Ranković u 94. minutu sa klupe komanduje golmanu Luku Kupmansu da ide u protivnički šesnaesterac na izvođenje kornera. U poslednjoj prilici za promenu rezultata upravo Kupmans postiže izjednačujući gol, a u penal seriji ADO pobeđuje i izbacuje Spartu iz daljeg takmičenja.

Posle trijumfa Ranković “spušta loptu”, čestita igračima na borbi, golmanu Kupmansu na pogotku, ali par nakon dana nakon toga dobija otkaz.

Ranković je karijeru tapočeo na Banjici kao igrač Rada, odakle se kasnije proslavio partijama u dresu Vitesea. Jednu polusezonu pri kraju karijere proveo je kao igrač Partizana, baš kada je crno-bele vodio današnji trener Aleksandar Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike