Milunović: Raduje dobra forma napadača, nadam se da će i ostali momci proraditi

22.01.2021

17:39 >> 17:47

0

Autor: N. St.

Štoper crveno-belih prezadovoljan pobedom protiv Slaska

Milunović: Raduje dobra forma napadača, nadam se da će i ostali momci proraditi
Copyright MN Press

Rutinska pobeda Crvene zvezde na početku priprema. U Antaliji su savladali Slask (4:0).

Štoper crveno-belih Nemanja Milunović je sumirao utiske posle tog duela.

– Zadovoljan sam u celosti sa dosadašnjim delom priprema, najbitnije da su svi zdravi i da su u trenažnom procesu. Imao sam malo problema sa leđima, međutim najvažnije je da su svi na treningu. Što se tiče današnjeg rezultata zadovoljni smo, nadam se da ćemo nastaviti da nižemo pobede, za nas su i prijateljske utakmice jako bitne i gledamo na njih kao na takmičarske – rekao je Milunović.

Posebno je srećan zbog četiri postignuta gola.

– Jako me raduje dobra forma naših napadača, nadam se da će i ostali momci proraditi na utakmicama koje slede. Pobeda je jako bitna, zbog dobre atmosfere, potrebna nam je pozitivna energija i smeh na treningu, to je najbitnije. Drago mi je što smo još jednom obradovali navijače, nadam se da ćemo tako nastaviti.

Ekipa će odigrati još tri pripremne utakmice.

Pročitajte još:

– Kada na pripremama dođemo do dela sa utakmica, intenzitet treninga se malo smanji, veća je koncentracija usmerena na mečeve. Teži, bazični deo smo odradili na Kipru i u uvodnim danima u Turskoj. Pripreme su zaista teške, ali naporno treniramo i radimo kako bi nam kasnije u prvenstvu bilo lakše. Raduje me takođe činjenica da nismo primili gol, uradili smo dosta dobrih stvari, iako su teške noge i nadam se da čemo ovako nastaviti – zaključio je Milunović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike