Uz Holendera u timu i Sumi je sve lakše: Vraćaju veru i zajedništvo

30.11.2020

09:54

0

Igrač iz Ekvatorijalne Gvineje srećan zbog pobede i povratničkog gola protiv TSC

Uz Holendera u timu i Sumi je sve lakše: Vraćaju veru i zajedništvo
Copyright FK Partizan

Na krilima odličnog Filipa Holendera Partizan je došao do vredne i ubedljive pobede (0:4) protiv ekipe TSC. Rođeni Kragujevčanin postizao je golove, ali je bio i nesebičan kod proigravanja, pa je tako Sejduba Suma pravo sa klupe dotrčao u kazneni prostor i odmah u prvom dodiru sa loptu postigao gol, baš na asistenciju Holendera.

Pročitajte još: Boka se poklonila Maradoni: Srce se steže od najtužnije slike iz lože “Bombonjere” (foto, video)

Oporavljeni Suma kaže da se u Senti, za razliku od drugih mečeva u Superligi, igrao pravi fudbal, jer protivnik nije bio “zabunkerisan”.

FK Partizan

– Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om. TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da „igrate okolo“, da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse – kaže  Sejduba Suma.

Igrač iz Ekvatorijalne Gvineje hvali saradnju sa Holenderom:

Pročitajte još: Burna noć se dobro završila: Himenez ima napuklu lobanju, hiruzi mu spasili život (video)

– Sve su to sjajni momci, a mislim da je Holender u nedelju pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe – završava Suma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike