Levandovski trese mreže i piše istoriju

24.01.2021

16:29 >> 16:39

0

Autor: N. St.

Poljak nastavlja da postiže golove

Levandovski trese mreže i piše istoriju
Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pool

Prva asocijacija na golove mnogim ljubiteljima fudbala je definitivno Robert Levandovski. Sjajni poljski napadač nastavlja da briljira i da trese mreže.

Bajern je u Gelzenkirhenu deklasirao Šalke – 0:4 (0:1).

Miler je u 33. pogodio za vođstvo, da bi Levandovski u 54. duplirao prednost. To je bio pogodak kojim je ostvario dve velike stvari. Prva je da mu je to 500. gol u karijeri po čemu se pridružio još trojici aktivnih fudbalera koji mogu da se pohvale tim jubilejom – Mesi, Ronaldo i Ibrahimović.

A, druga je da je postao prvi igrač u istoriji Bundeslige koji je na osam uzastopnih gostovanja uspeo da matira golmane.

Na ovom meču je igrao do 80. minuta, kada ga je zamenio Čupo-Moting. Tačku na meč stavili su Miler, svojim drugim golom u 88. i Alaba koji je u 90. bio strelac. Matija Nastasić je odigrao ceo meč u dresu domaćina.

Pročitajte još:

Bavarci idu ka novoj tituli, pošto posle 18 utakmica imaju 42 boda, sedam više od drugoplasiranog Lajpciga i 10 od Leverkuzena. Šalke je i dalje „zakucan“ za dno i bliži su ispadanju nego opstanku, pošto imaju svega sedam poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike