Klop u sve većim problemima: Fernandeš eliminisao Liverpul

24.01.2021

21:16 >> 21:43

0

Autor: N. St.

Brunov gol iz slobodnog udarca doneo trijumf Mančester junajtedu

Klop u sve većim problemima: Fernandeš eliminisao Liverpul
Copyright Tanjug/Martin Rickett/Pool via AP

Sve oči su bile uprte u „Old Traford“. Najveći derbi engleskog fudbala i ujedno najzanimljiviji meč FA kupa je odigran na „Teatru snova“.

Na kraju je Mančester junajted savladao Liverpul – 3:2 (1:1).

Salah je doneo prednost „crvenima“ u 18. minutu, da bi u 32. Rašford savršenom loptom pronašao Grinvuda koji je poravnao rezultat. U 48. minutu mladi Vilijams pravi veliku grešku, Rašford uzima loptu i donosi prednost svom timu. Deset minuta kasnije Salah završava sjajnu akciju i vraća neizvesnost (2:2). Tada su i Klop i Solskjer uveli najbolje, Freda i Fernandeša sa jedne i Manea sa druge strane.

U 78. minutu je Kavani fauliran na ivici kaznenog prostora. Bruno je namestio loptu šutirao pored život zida i matirao Alisona. Ušli su Origi i Šaćiri, sve karte su bačene na napad, promene rezultata nije bilo.

Pročitajte još:

Ovaj poraz je još jedna potvrda da nešto ne štima u mašineriji Jirgena Klopa. Slabi rezultati u poslednje vreme, očigledan nedostatak pravog štopera (Van Dajk i Gomez su najverovatnije završili sezonu, Matip sve češće povređen), kao i jasan nedostatak prave motivacije za napadački trio (Salah, Mane, Firmino). Njihove greške je anulirao Diogo Žota, ali se Portugalac povredio i neće biti na terenu bar još nekoliko nedelja. Ukoliko vlasnici i nemački stručnjak ne pronađu zajednički jezik i dovedu pojačanja, Klop i ekipa će imati težak period u nastavku sezone…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike