Italijanski klubovi seli za sto, odlučuju o sudbini reprezentativca Srbije

25.01.2021 | 09:35 >> 09:46

Autor: D. B.

Pregovara se oko dva scenarija potencijalnog transfera

Copyright MN Press

Na jednog strani Fjorentina. Na drugoj Verona. Meta razgovora Darko Lazović.

Dva italijanska kluba počeli su pregovore oko transfera reprezentativca Srbije i grada Romea i Julije u Toskanu. Čelnici Fjorentine su toliko zagrizli da dovedu reprezentativca Srbije i čak nude dva rešenja za potencijalni transfer.

Prva je da već sada pozajme Lazovića i da u ugovoru budu uneta klauzula o obaveznom otkupu na leto. Druga je da sada kupe bivšeg igrača Crvene zvezde, a on tek sledeće leto pređe u Firencu.

Ova druga varijanta je već viđena u poslovanju ova dva kluba prilikom kupovina Sofjana Amrabata. Naime, njega je Fjorentina kupila krajem januara od Verona, ali je potom usledio i dogovor da stane u starom klubu do početka sezone 2020/2021.

Pročitajte još

Lazović je u nekoliko navrata bio na meti tima iz Firence, a bilo je čak i priče da su ga Italijani želeli i dok je bio član beogradskih crveno-belih. Čačanin, koji je tokom karijere igrao i za Đenovu, je ove sezone odigrao 14 mečeva za Veronu, postigao je jedan gola, a saigračima je namestio dva. Prema procenama specijalizovanog sajta “transfermarkt” njegova procenjena vrednost je 5.000.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam