Rikardo otkrio želju vezanu za Partizan

25.01.2021

10:01 >> 10:02

0

Autor: Milan Nastić

Ponovo bi voleo da se vrati u Beograd

Rikardo otkrio želju vezanu za Partizan
Copyright MN Press

Bivši fudbaler Partizana Rikardo Gomeš ostaće upamćen po golu koji je dao Crvenoj zvezdi u 158. derbiju 2018. godine, i kako je sam rekao za klupsku televiziju, voleo bi ponovo da obuče crno-beli dres

– Žena me uvek kaže da moramo da se vratimo u Beograd. Ko zna, možda jednog dana. I dalje se sećam mog prvog derbija i gola protiv Crvene zvezde, to je bilo nešto vau. A pre, toga samo se priča o utakmici sa velikim rivalom, još kad postigneš pogodak, nešto posebno, bez daljnjeg najbolji momenat mog boravka u Partizanu – kazao je Rikardo za klupsku televiziju i nastavio:

– Takođe, navijači mi nedostaju, to je jedan specifičan odnos. U Beogradu sam bio godinu dana, uzeli smo Kup, bili drugi u prvenstvu, to je za mene bila najbolja godina u karijeri.

Pročitajte još

On je posle Partizana otišao u Dubaji, ali kako sam kaže to su dva sveta što se tiče ljubavi prama svom klubu.

– Biti u Partizanu i u Dubaiju, to ne može da se poredi. Ako pođemo od navijača, oni nisu zainteresovani za fudbal kao oni u Partizanu i Beogradu. Drugačija priča totalno, ljudi sve. Ali nekad u životu postavite izazove i izaberete. Bio sam u tri kluba po odlasku iz Partizana – zaključio je fudbaler sa Zelenortskih Ostrva.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike