Italijani besni na transfer želju Zvezde: Znamo šta treba da radimo sa takvima

25.01.2021

11:46 >> 11:47

0

Autor: D. B.

Predsednik Lećea poludeo zbog odluke Filipa Falka

Italijani besni na transfer želju Zvezde: Znamo šta treba da radimo sa takvima
Copyright Profimedia

Šta se dešava sa Filipom Falkom? Čovek koji je pre par dana i to od strane medija u Italiji kao sigurno pojačanje FK Crvena zvezda, ponovo je u žiži javnosti.

Ovaj put nije reč o vesti kojima se potvrđuje da je nekadašnji mladi reprezentativac Italije stigao u Beograd, već žestoka kritika koju je na njegov račun uputio predsednik Lećea. Filipo ima ugovor sa ovim članom Serije B, ali odavno nije u prvom planu.

Falko je uradio nešto vrlo ozbiljno. Ostavio je tim i to je jako ozbiljna činjenica. To je tim za koji je vezan ugovorom i od koga prima platu. Ne može tek tako da nas napusti. Znamo dobro šta treba da radimo sa njim, kao i sa bilo kojim igračem koji ukalja dres našeg kluba – besno je objasnio prvi čovek kluba Saverio Stići Damjani.

Podsetimo prve informacije su govorile da će se Falko preseliti iz Italije u Srbiju u transferu teškom 1.500.000 evra, koji će Crvena zvezda platiti u dve jednake godišnje rate. Sve se, prema pisanju italijanskih medija, kasnije iskomplikovalo kada je Leće tražilo bankarske garancije za isplatu. Deluje da je ovakav potez Falka napravio u želji da bi što pre stigao do Beograda, ali sada je jasno da bi ponašanje moglo i da ga košta prelaska u tim u kome želi da bude.

Pročitajte još

Da priča o prelasku u Zvezdu nije nešto što je izmišljeno ili što Italijan koristi samo kako bi izašao iz ugovora sa timom u kome više nema mesta, potvrđuju i nedavno izgovorene reči sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele.

Falko je odličan igrač, igrao je Seriju A prošle sezone, imao je zapaženu rolu. Nema kluba u Srbiji koji ga želi. Crvena zvezda ga želi i nadamo se da će potpisati – rekao je Mrkela za “Arena sport” po dolasku na drugi deo priprema koje crveno-beli sprovode u Turskoj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike