"Đavoli", tako se ne postaje šampion: Najgori tim Premijer lige slavio na "Old Trafordu"

27.01.2021

22:46 >> 23:01

0

Autor: Adam Štulić

Mančester junajted ponovo razočarao na domaćem terenu

"Đavoli", tako se ne postaje šampion: Najgori tim Premijer lige slavio na "Old Trafordu"
Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson,Pool

Neverovatno je koliko Mančester junajted ima problema ove sezone na svom stadionu. “Crveni đavoli” su doživeli još jednu noćnu moru na “Teatru snova”, odakle je tri boda uspeo da odnese i poslednjeplasirani tim Premijer lige.

Šefild junajted je šokirao crveni deo Mančestera, slavio 2:1 (1:0), i u 20. kolu ostvario tek drugu pobedu ove sezone u elitnom rangu engleskog fudbala.

Navijači Mančester junajteda prvi put od odlaska Ser Aleksa Fergusona mogu realno da maštaju o vraćanju na šampionski tron, a ukoliko im izabranici Ole Gunara Solskjera uskrate zadovoljstvo vraćanja na premijerligaški tron, to će biti isključivo zbog katastrofalnih izdanja na “Old Trafordu”, na kojem su “đavoli” u 10 utakmica pretrpeli već četiri poraza.

Od starta meča se videlo da će Junajted imati poteškoća protiv Šefilda, kojeg samo čudo može da ostavi u eliti. Jalovi napadi Pogbe i drugova ređali su se jedan za drugim, a onda su kapitulirali iz prvog kornera gostiju, koji je u gol pretvorio Brijan u 23. minutu.

Pročitajte još

Zaigrao je Junajted nešto konkretnije u nastavku meča, a kada je Megvajer, takođe posle ubacivanja lopte iz kornera, u 64. minutu poravnao rezultat delovalo je da je samo pitanje vremena kada će Solskjerovi izabranici rešiti pitanje pobednika.

Međutim, desilo se suprtono. U jeku Mančeterovih napada, gosti su kaznili, blago rečeno, nonšalantnu igru celog defanzivnog dela tima na čelu sa golmanom De Heom i prvim premijerligaškim golom Burka u 74. minutu stigli do velike pobede.

U preostalim mečevima dana Brajton i Fulam igrali su bez golova, dok su Everon i Lester podelili bodove reuzltatom 1:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike