"Jedva sam čekao da bosonog šetam parkom"

29.01.2021

05:22 >> 10:23

0

Autor: D. B.

Prema meča u Adelejdu, Novak je odlučio da ispuni obećanje dato pre nekoliko dana

"Jedva sam čekao da bosonog šetam parkom"
Copyright Profimedia

Đoković je održao reč. Možda su ga žuljevi sprečili da odigra oba seta protiv Janika Sinera na egzibiciji u Adelejdu, ali park koji je “merkao” iz svoje hotelske sobe ga je video istog momenta kada mu je dozvoljeno da završi karantin.

Novak je bosonog šetao po parku, razgovarao je sa predstavnicima medija, ali i običnim ljudima, a dobio je i lekciju iz australijskog ragbija. Nije u tim momentima ništa ukazivalo da Novak ima problem sa žuljem na desnoj ruci.

Zaboravio sam kako je dobar osećaj. Mnogo je dobar osećaj kada bosonog šetaš po zemlji i travi – rekao je Novak objašnjavajući koliko mu prija šetnja po prirodi – Mogu samo da zahvalim svim koji su omogućili ovaj dan. Svim zdravstvenim radnicima, svima iz policije. Ove dve nedelje je bilo sve kako treba. Trenirali smo dobro, četiri i po sata dnevno. Ali za to vreme ja sam razmišljao kako mi nedostaje neka obična stvar. Recimo da sedim na klupi u parku. Nije prvi put da sam zaključan, ali tokom lokdauna u Evropi, bio sam sa porodicom. Sada sam bio sam i to je baš bilo čudno.

Novinare je zanimalo i da li će rivali koji su bili u karantinu u Melburnu, posebno oni teniseri kojima je bilo zabranjeno da uopšte napuštaju sobe zbog toga što su bili na avionskim letovima gde je bilo zaraženih, biti u lošijom situaciji u odnosu na njega, Nadala i Tima.

Radili su najbolje što su mogli i sobama. Ali, nisu imali gde da se kreću. Najviše me brinu povrede. Nadam se da se niko neće povrediti kada početne sa treninzima.

Pročitajte još

Tokom šetnje po parku Novak se sreo i sa ženom koja ga je intervjuisala, nekadašnjom reprezentativkom Australije u košarci, a danas igračicom ragbija po ozi pravilima, Erin Filips koja je ispunila obećanje da će ga naučiti kako se barata jajastom ragbi loptom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike