Održan žreb za FA Kup: Milvol nikad nije čuo za protivnika, Ivić na „Old Trafordu“, sreća uz Paunovića, Ivanovića i Mitrovića

30.11.2020

21:41 >> 21:47

0

Autor: N. St.

Zanimljivi parovi u najpoznatijem kup takmičenju

Održan žreb za FA Kup: Milvol nikad nije čuo za protivnika, Ivić na „Old Trafordu“, sreća uz Paunovića, Ivanovića i Mitrovića
Copyright Profimedia.rs

Rešena je još jedna dilema. Danas je održan žreb za treće kolo FA Kupa. Najpoznatijeg kup takmičenja u svetu fudbala. Većina timova iz Premijer lige može da bude zadovoljna rivalima, jer će moći da „mešaju karte“, neki će morati da paze, a neki i da nauče ko su im protivnici.

Primer ove treće situacije je Milvol, tim koji je morao da sačeka da se završi meč između Kanvej Ajlenda i Boreham vuda. Ubedljivu pobedu je odneo Boreham i tako zakazali meč sa timom iz Londona, dobra stvar je da će biti domaćini. U sličnoj situaciji su i Everton koji dočekuje Roterdam, Brajton koji će gostovati Njuportu i Čelsi koji na „Stamford bridžu“ igra sa Morekambom.

Pročitajte još: Solskjerov Mančester ima šampionski karakter, Totenhemu bod na “Stamford bridžu”

Rivale ovih premijerligaških klubova verovatno bolje poznaju ljubitelji kladionice, nego sami klubovi.

Šalu na stranu, kada su u pitanju ostali klubovi iz najjačeg engleskog šampionata Aston Vila će dočekati Liverpul, Arsenal će igrati sa Njukaslom, Lester sa Stoukom, Mančester siti sa Birmingemom.

Pročitajte još: Vladimir Ivić i Veljko Paunović ponovo u vrhu Čempionšipa

Što se srpskih trenera i igrača tiče, neki su imali sreće, neki nisu. Vladimir Ivić će sa Votfordom gostovati Mančester junajtedu i Nemanji Matiću na „Old Trafordu“, Veljko Paunović i Reding gostuju Lutonu, Fulam i Aleksandar Mitrović ostaju u Londonu, ali na gostovanju Kvins Park Rendžersu, dok Vest Bromvič i Branislav Ivanović idu na gostovanje Blekpulu.

Svi mečevi će se odigrati između 8. i 11. januara naredne godine.

ČORLI OBELEŽIO RUNDU

Drugo kolo FA Kupa je obeležio fudbalski klub Čorli. Oni su kao članovi šestog ranga engleskog takmičenja eliminisali trećeligaća Piterboro na gostovanju – 1:2. I to posle gola zaostatka iz prvog dela. Međutim, nisu zbog trijumfa bili u centru pažnje, već zbog načina na koji su proslavili pobedu.

Učinili su to uz hit popularne pevačice Adel. Na snimku ispod možete pogledati kako je izgledalo njihovo slavlje.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike