Nejmar doneo odluku o budućnosti u Parizu i poslao poruku Mbapeu

31.01.2021

19:27 >> 19:30

0

Autor: N. St.

Brazilac otvoreno pričao o dešavanjima u prestonici Francuske

Nejmar doneo odluku o budućnosti u Parizu i poslao poruku Mbapeu
Copyright Kilijan Mbape foto: MN Press

Bogati vlasnici Pari Sen Žermena su zabrinuti zbog onoga što ih čeka na leto. Kilijan Mbape bi mogao da ode, Nejmar je često dovođen u vezu sa drugim klubovima, to su pokušali da reše angažovanjem Maurisija Poketina za trenera. Izgleda da je to dalo neki rezultat, bar ako je suditi po prvoj reakciji.

Brazilac je prvi put otvoreno govorio o planovima za budućnost.

– Veoma sam srećan u Parizu. Stvari su se promenile i želim da ostanem. Nadam se da istu želju ima i Mbape. To je nešto što žele svi koji vole ovaj klub – rekao je Nejmar za „Telefut“.

Tvrdi da ima sjajan odnos sa mlađim saigračem.

– Mbape i ja smo kao braća, ja sam stariji. Uživamo kada igramo zajedno, volim da izvlačim ono najbolje iz njega. Zovem ga „Zlatni dečko“, jer je zaista zlatan momak. Ima ogromno srce, svi znamo kakav je igrač, ali je neverovatan i van terena. Stalno se smeje, pun je pozitivne energije, voli da se zabavlja. Slični smo i volimo da budemo potpuno srećni u onome što radimo.

Tvrdi da ga je mnogo zaboleo poraz od Bajerna u finalu Lige šampiona prošle sezone.

– Plakao sam posle meča. Toliko sam želeo da podignemo taj pehar. Nažalost, nismo uspeli. Verujem da ćemo imati još šansi i uradićemo sve da dođemo do šanse da se borimo za taj trofej ponovo – završio je Nejmar.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike