Totenhemu izmiče i Liga šampiona

31.01.2021

21:26

0

Autor: Adam Štulić

Brajton savladao londonski klub

Totenhemu izmiče i Liga šampiona
Copyright Tanjug/Andrew Boyers/Pool via AP

Totenhemu nema života bez Harija Kejna. To je potvrdio i večerašnji duel protiv Brajtona, koji je, moglo bi se reći i rutinski, srušio Murinjove izabranike – 1:0 (1:0).

Da poraz od Liverpula nije bio plod lošeg dana potvrđeno je u nedelju uveče u Falmeru, gde “pevci” za 90 i kusur minuta gotovo da nisu ozbiljnije zapretili golmanu Brajtona, koji je retke pokušaje rivala sa distance zaustavljao bez problema.

Domaći su, s druge strane, od starta krenuli hrabo na renomiranog rivala. Kao da su osetili pukotine u ekipi Totenhema, fudbaleri Brajtona su već u samom uvodu meča mogli da dođu do prednosti, ali im se tada isprečila stativa.

Pročitajte još

Ipak, ono što nisu uspeli u 4. minutu, uradili su u 17, kada je Trosard veoma preciznim udarcem po zemlji zatresao mrežu Ljorisa, posle centaršuta Grosa.

Trudili su se gosti do poslednjeg sekunda meča da stignu do izjednačenja, ali su besomučno kružili oko izuzetno pokretljive odbrane rivala, od koje se kao po pravilo odbijao gotovo svaki pokušaj Sona i drugova da ugroze gol Brajtona.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike