Mitrović ušao sa klupe, dobio udarac u glavu, pa molio sudiju da ne isključi Součeka

06.02.2021

20:07 >> 20:19

0

Autor: N. St.

Interesantna završnica u Londonu

Mitrović ušao sa klupe, dobio udarac u glavu, pa molio sudiju da ne isključi Součeka
Copyright Tanjug/Justin Setterfield/Pool via AP

Vodiće Fulam tešku borbu za opstanak u nastavku sezone. Još jednom su osvojili samo bod. Treći put u poslednjih pet mečeva.

Na „Krejven kotidžu“ nije bilo golova u duelu sa Vest Hemom – 0:0.

Nije bilo previše zanimljivo u prvom delu, polu-šanse na obe strane, bez pravih opasnosti. U drugom poluvremenu su se stvari promenile. Fulam je znatno više napadao, stvarao prilike, Mojes je pokušao izmenama da „probudi“ svoje pulene. Parker je u 79. minutu u igru uveo Mitrovića i to je brzo moglo da mu se isplati.

Imao je srpski napadač u kratkom vremenskom razmaku dva šuta ka golu rivala, uneo je novu energiju. Sudija Majk Din je produžio meč za četiri minuta, da bi u trećem minutu dosudio slobodan udarac za „čekićare“. Dok su se spremali da ga izvedu Mitrović je pao na zemlju i držao se za glavu. Iz VAR sobe je stigla instrukcija za arbitra da pogleda situaciju. Dok se Din udaljavao ka monitoru Srbin ga je zvao i pokazivao mu da nije ništa strašno i da meč treba da se nastavi. Nekoliko minuta je gledao snimak i ustanovio je da je udarac Součeka laktom u glavu bio preoštar i pokazao mu je direktan crveni karton. Delovalo je preoštro, posebno kada se uzme u obzir i reakcija Mitrovića. Nije to mnogo toga promenilo, mreže su ostale netaknute.

– Izgledalo je prestrogo, ovo je nekada bio sport pun kontakta. Još malo pa neće igrači ni štitnike morati da nose – oštar je bio strateg domaćina Skot Parker.

Fulam je na 18. mestu sa 15 bodova, osam manje od Barnlija koji je prvi tim „iznad crte“, dok je Vest Hem na petoj poziciji sa 39 poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike