Kolo Bundeslige obeležili remiji: Radonjić ušao sa klupe, Leverkuzen izgubio dobijen meč

13.02.2021

16:53 >> 17:00

0

Autor: N. St.

Neverovatna dešavanja u Nemačkoj

Kolo Bundeslige obeležili remiji: Radonjić ušao sa klupe, Leverkuzen izgubio dobijen meč
Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pool

Zaista neverovatni rezultati u 21. kolu Bundeslige. Ni na jednoj od četiri odigrane utakmice nije bilo pobednika, a viđeno je 10 golova.

Najbliži tome bio je Bajer Leverkuzen protiv Majnca  – 2:2 (1:0). Verovatno ni sami ne znaju kako nisu pobedili pošto je u 89. minutu na semaforu stajalo 2:0. Tada je Glacel smanjio zaostatak da bi u drugom minutu nadoknade Štoger u potpunosti šokirao domaćina.

Štutgart i Majnc su postigli po jedan gol – 1:1 (1:0). Kalajdžić je u nadoknadi prvog dela doneo svom timu prednost. U 58. je Dardai u igru uveo Nemanju Radonjića i Samija Kediru, da bi u 79. uveo i mladog defanzivca Luku Neca (17). Izmene su bile pun pogodak pošto je Nec na asistenciju Kedire doneo bod timu iz Berlina.

Dortmund je odavno odustao od borbe za titulu, a ukoliko se ne uozbilje mogli bi da ostanu i bez mesta koje vodi u Ligu šampiona. Remizirali su sa Hofenhajmom – 2:2 (1:1).

Sančo je doneo prednost „milionerima“ u 24. minutu, ali su Dabur (31) i Bebu (51. minut) režirali preokret. Haland je u 57. izjednačio, VAR je zbog ofsajda poništio taj pogodak. U 81. je Haland ponovo zatresao mrežu, ovog puta je priznato.

Duel Verdera i Frajburga u Bremenu je završen bez pogodaka – 0:0.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike