Tri gola za šest minuta i Barsina "petarda" protiv Alavesa

13.02.2021

22:33 >> 22:36

0

Autor: Adam Štulić

Katalonci ubedljivi na Nou Kampu

Tri gola za šest minuta i Barsina "petarda" protiv Alavesa
Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Fudbaleri Barselone kao da su sav bes zbog promenljivih igara ove sezone rešili da iskale na Alavesu, koji je “Nou Kamp” napustio sa pet lopti u mreži – 5:1 (2:0).

Za razliku od nekih prethodnih utakmica, izabranici Ronalda Kumana su u subotu uveče ostvarili ubedljiv trijumf, iako su i protiv Alavesa priredili malo dramu navijačima, posle ubedljivog izdanja u prvih 45 minuta meča.

Katalonci su poveli u 29. minutu golom Trinkaa, da bi Mesi u prvom minutu nadoknade vremena duplirao prednost i tako došao do gola koji mu je nekoliko minuta ranije “oduzeo” VAR.

Delovalo je tada da će domaći konačno jedan duel rešiti bez velike tenzije, ali su se gosti preko Riohe u 57. minutu vratili u duel. Ipak, u završnici meča, domaći su za šest minuta tri puta zatresli mrežu rivala i tako došli do jednog od najubedljivijih trijumfa ove sezone. Ponovo su među egzekutorima bili Trinkao (74′) i Mesi (75′), da bi tačku na meč stavio u 80. minutu Žunior Firpo.

Pročitajte još

Ranije danas, lider Primere madridski Atletiko je kao gost bio bolji od Granade (2:1), Sevilja je kod kuće slavila minimalan trijumf protiv Hueske, dok su Eibar i Valjadolid podelili bodove (1:1).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike