Priča za Dan zaljubljenih: Kako je centarfor Partizana Nikola Štulić upoznao lepu Ivu

14.02.2021

13:17 >> 13:22

0

Mladi centarfor poslužio se lukavstvom kada je želeo da se upozna sa svojom sadašnjom devojkom

Priča za Dan zaljubljenih: Kako je centarfor Partizana Nikola Štulić upoznao lepu Ivu
Copyright FK Partizan

Mladi golgeter Partizana Nikola Štulić na dan Svetog Trifuna ili Dan zaljubljenih, ispričao je kako se upoznao sa devojkom Ivom. U svojoj prvoj ispovesti o privatnom životu, centarfor crno-belih otkrio je da se i njegova lepša polovina bavila vrhunskim sportom, sve dok se povreda nije isprečila njenoj daljoj karijeri. Tako i počinje zaplet ove lepe ljubavne priče:

– Upoznali smo se sasvim slučajno, u Fizio centru gde sam se oporavljao posle teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, gde se i Iva oporavljala od iste povrede. Iva se profesionalno bavila skijanjem i bila i u reprezentaciji Srbije, ali ju je ta povreda, nažalost, zauvek odvojila od profesionalnog bavljenja belim sportom – kaže Nikola Štulić za klupski sajt, a Iva dodaje:

– Nikola mi je prišao na šalteru rehabilitacionog centra i zamolio da mu kažem ime i prezime, a potom me je našao preko društvenih mreža. Tako je sve počelo.

Iva se nakon oporavka od povrede počela da bavi preponskim jahanjem u konjičkom klubu N.  Na pitanje da li je nekada probao da jaše konje Nikola se nasmejao i rekao:

– Jednom, ali neuspešno i više nikad.

Zbog situacije oko Covida 19, Iva nije u prilici da ga prati na svakoj utakmici, jer se igraju bez prisustva publike, a o njihovom odnosu kaže:

– Što se tiče našeg odnosa, zaista ne bih ništa menjala, jer gradimo jedan zdrav odnos pun empatije i razumevanja. Ali, ako moram da mu nađem manu, onda nekad da malo manje kasni – šali se Iva, dok se Nikola nadovezuje:

Pročitajte još

FK Partizan

– Slažem se sa Ivom, uvek imamo razumevanja jedno za drugo i nađemo zajedničko rešenje.

A što se tiče Dana zaljubljenih, Nikola kaže:

– Provešćemo ga kad kuće, uz neki film. Ali, pošto na ova pitanja odgovaram ranije, još uvek mora da ostane iznenađenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike