Belgijski "Voetbalkrant": Strahinja Pavlović pokazao zašto vredi deset miliona evra

15.02.2021

18:58 >> 19:00

0

Belgijska štampa i elektronski mediji tvrde da je bivši igrač Partizana bio najbolji akter meča Serkl Briž - Anderleht

Belgijski "Voetbalkrant": Strahinja Pavlović pokazao zašto vredi deset miliona evra
Copyright profimedia

Posle gola u debiju za Serkl Briž, mladi reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović prikazao je još jednu odličnu partiju u belgijskom prvenstvu.

Prema ocenama većine izveštača bivši štoper Partizana bio je najbolji igrač domaćeg tima prilikom gostovanja Anderlehta. Utakmica je završena bez golova, a takvim ishodom su bili srećniji u Serkl Brižu budući da im svaki bod znači mnogo u borbi za spasavanje golog života.

Specijalizovani fudbalski portal “Voetbalkrant” o igri mladog Srbina u tekstu pod naslovom “Protiv Anderlehta dokazao zašto vredi deset miliona evra” piše sledeće:

– Strahinja Pavlović je bio najbolji igrač Serkla Briža protiv Anderlehta. Devetnaestogodišnji srpski defanzivac Monako je za deset miliona evra došao iz beogradskog Partizana. Puno novca za tinejdžera, posebno za štopera. Ali on sada ima 63 profesionalna meča upisana na svoje ime, uključujući 12 evropskih mečeva. Pavlović je u nedelju uveče stavio Lukasa Nmeča u zadnji džep i bio najopasniji u svom timu. Njegov napad zamalo je rezultirao golom ili asistencijom – piše ovaj belgijski portal i dodaje još jednu zanimljivost:

Pročitajte još

– Posle meča izašao je pred novinare, ali sa tim je imao manje iskustva. Morao je da pita Jana Brejdela za put, jer nikada nije bio u sali za štampu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike