Zvuči čudno, ali je istinito: Armenija ima za čim da žali posle gostovanja na "Alijanc areni"

15.02.2021

23:37 >> 23:38

0

Autor: Adam Štulić

Bajern izvukao bod protiv gosta koji je propustio veliku priliku da srušio šampiona

Zvuči čudno, ali je istinito: Armenija ima za čim da žali posle gostovanja na "Alijanc areni"
Copyright Tanjug/Adam Pretty/Pool via AP

Evropski i svetski šampion se provukao na svom terenu protiv Armenije. Bajern je na “Alijanc areni” bio u velikom zaostatku protiv gostiju iz Bilefelda, ali je na kraju, ipak, uspeo da ostane neporažen – 3:3 (0:2).

Bavarci su iz toplog Katara, gde su pre nekoliko dana osvojili titulu klupskog prvaka sveta pobedom protiv Tigresa (1:0), u ponedeljak istrčali na snežnu mećavu koja je zahvatila Minhen.

Kao da su izabranici Hansija Flika bili u šoku od vremenskih uslova, a dok su se osvestili već su bili na dva gola zaostatka, pošto su gostima veliku prednost doneli Flap u 9. i Piper u 37. minutu.

Odlazak na poluvreme pomogao je fudbalerima Bajerna da se malo konsoliduju, a kada je Levandovski u 48. minutu prepolovio prednost gostiju, delovalo je da će mingenski velikan još jednom uspeti da se izvuče iz gotovo izgubljene situacije.

Međutim, tek što su krenuli sa centra, fudbaleri Armenije su ponovo došli do dva gola prednosti preko Kristijan Gebauer.

Pročitajte još

Ipak, Bajern ne bi bio to što jeste, da se predaje kada im ne ide sve baš kako su zamislili. Krenuli su Bavarci su silan juriš i za 20 minuta su potpuno neurtalisali prednost rivala. Toliso u 57. i Alfonso Dejvis u 69. minutu poravnali su rezultat i omogućili saigračima sasvim dovoljno vremena da naprave potpuni preokret, ali su gosti do kraja uspeli da odole svim naletima šampiona i dođu do sasvim zasluženog boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike