Srbin u fokusu: Zbog čega španski timovi navijaju da se Hihon ne plasira u viši rang

16.02.2021

08:51

0

Autor: D. B.

Uroš Đurđević ponovo na meti članova elitnog ranga

Srbin u fokusu: Zbog čega španski timovi navijaju da se Hihon ne plasira u viši rang
Copyright Profimedia

Da li Hihon ima snage da zadrži Uroša Đurđevića? Ovo je pitanje kojim se bave mediji u Španiji koji donose informaciju da najboljeg strelca Segunde, čoveka koji je postigao 16 golova na 27 utakmica pomno prate Betis i Valensija i da navijaju da Sporting ne uspe da se plasira u Primeru.

Naime, list “La Razon” tvrdi da u slučaju da Hihon ne uspe da izbori povratak u elitni rang, biti primoran da proda svog najboljeg strelca, kao i da u tom slučaju ne bi morala da se aktivira klauzula u njegovom ugovoru koja kaže da je njegova sloboda vredna 25.000.000 evra.

Đurđevićev tim je trenutno petoplasirani na tabeli i ima šest bodova manje od Espanjola koji zauzima drugo mesto. Upravo ta druga pozicija vodi direktno u Primeru.

Pročitajte još

Nekadašnji napadač Partizna stigao je u Hihon iz Olimpijakosa avgusta 2018. godine i to za 2.5 miliona evra. Ovaj igrač je tokom karijere bio deo mlađih kategorija Crvene zvezde, OFK Beograda i Rada. Na Banjici je i počela njegova seniorska karijera, a potom je usledila selidba u Vitese, pa onda i Palermo. Iz Partizana je prešao u Olimpijakos i to uz obeštećenje od 2.500.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike