„Možemo da dovedemo Halanda i Mbapea u Barselonu“

22.02.2021

21:03 >> 21:05

0

Autor: N. St.

Jake reči jednog od predsedničkih kandidata Katalonaca

„Možemo da dovedemo Halanda i Mbapea u Barselonu“
Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pool

Predsednički izbori u Barseloni se bliže. Trojica kandidata Đoan Laporta, Antoni Freiša i Viktor Font će 7. marta saznati ko će od njih da nasledi Žozepa Bertomeua na mestu prvog čoveka kluba.

Kao što to obično biva, kandidati daju svoja obećanja kako bi dobili glasove. Verovatno najjaču izjavu do sada je dao Freiša.

Imamo investitora koji je spreman da uloži 250 miliona evra u klub. Dovešćemo dva velika pojačanja u napadu i jedno u odbrani. Poruka je jasna, želimo da Barsa ima tim koji može da se bori za pehare. Neću da pričam o imenima, ali mogu da kažem da je moguće dovesti Halanda i Mbapea u klub. Takođe, želimo da produžimo ugovor sa Mesijem, on želi da sačeka i vidi ko će biti novi predsednik pre nego što donese odluku o svojoj budućnosti – rekao je Freiša.

Nije se dugo čekalo da dobije odgovor. Posebno pošto se već neko vreme spekuliše da je Barselona u ozbiljnim finansijskim problemima i da ne može tek tako da „odreši kesu“.

Dovođenje Halanda? To možemo da pričamo ljudima ako želimo da ih ubedimo da imamo još nekog keca u rukavu. U ovom trenutku je neophodno da se napravi bolja struktura u klubu i da se nađe rešenje za tim kojem nedostaje balans. Dovođenje Mbapea i Halanda je nešto što može da radi Florentino Perez i da stvara „galaktikose“, naš model funkcionisanja je drugačiji. U ovom momentu smo voz koji ide 200 kilometara na čas i koji mora da se zaustavi – poručio je Font i dodao da je ključ nastavak saradnje sa Mesijem.

Glasačima su već sada predstavljena dva različita modela. Vrlo brzo će se saznati hoće li najveći broj glasova dobiti neko od njih dvojice ili možda Laporta koji je već vodio klub.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike