Srbin će biti zvezda letnjeg prelaznog roka: Mančester junajted i Liverpul već krenuli u akciju

23.02.2021

17:42

0

Autor: Adam Štulić

Nikola Milenković će biti na slatkim mukama

Srbin će biti zvezda letnjeg prelaznog roka: Mančester junajted i Liverpul već krenuli u akciju
Copyright Profimedia

Srpski defanzivac Nikola Milenković biće, bez sumnje, jedna od zvezda predstojećeg letnjeg prelaznog roka. Fiorentina je stavljena pred sveršen čin, ukoliko želi da zaradi na reprezentativcu “orlova” moraće da ga proda, s obzirom da mu ugovor ističe 2022. godine, a nema ni najmanje indicije da Milenković želi da produži saradnju.

I dok čelnici “viole” pomirljivo budu gledali u ponude koje im budu na stolu, đak Partizanove škole biće na slatkim mukama, imajući u vidu imena evropskih velikana koji se u ovom trenutku vezuju za njegovo ime.

Engleski mediji su otišli i korak dalje, navode da su predstavnici Mančester junajteda i Liverpula već stupili u kontakt sa zastupnicima Milenkovića, dok “Skaj Sport” navodi da su isti korak učinili i čelnici Borusije iz Dortmunda.

Iako neće biti u preterano povoljnoj pregovaračkoj poziciji, vodeći ljudi Fiorentine ipak će, prema nekim nagoveštajima, zahtevati najmanje 30 miliona funti za slobodu srpskog defanzivca, koji je, trenutno, najveća želja Ole Gunara Solskjera.

Pročitajte još

Britanski mediji navode da je Bleki na radaru “crvenih đavola” još iz vremena kada je na njihovoj klupi sedeo Žoze Murinjo, ali je tada procenjeno da nema dovoljno iskustva. Međutim, u poslednje dve godine Nikola je postao jedan od stubova Fiorentine, zbog čega Solskjer smatra da bi mogao da bude sjajan par sa Harijem Megvajerom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike