Da li je Nejmar otkrio najveći transfer u istoriji fudbala?

03.12.2020

10:09

0

Autor: D. P.

Zbog reči slavnog Brazilca trese se kompletan fudbalski svet

Da li je Nejmar otkrio najveći transfer u istoriji fudbala?
Copyright Profimedia/Andy Hooper/Daily Mail/dmg media

Da li to prebogati Naser Al Kelaifi priprema novu transfer bombu u PSŽ ili će budući predsednik Barselone napraviti čudo?

Ovo pitanje ostaje da kruži nad evropskim fudbalom posle Nejmarove ispovesti za ESPN po završetku meča na Old Trafordu. Njegov PSŽ je pobedio Mančester junajted sa 3:1, a reči Brazilca uzburkale su mnogo strasti.

Ono što najviše želim je da opet zaigram sa Mesijem u istom timu i da ponovo uživam s njim na terenu. Mnogo to želim i mislim da će se to ostvariti sledeće godine – rekao je Nejmar.

Pročitajte još: Kako je PSŽ spasio sezonu u Mančesteru

Ne treba biti previše obavešten pa pretpostaviti način na koji će se ispuniti želja Nejmara. Argentincu ugovor ističe na kraju sezone i dalji ostanak na Nou Kampu zavisiće isključivo od ishoda predsedničke trke u katalonskom gigantu. Mesi ima svog favorita koji bi mogao da ga zadrži u klubu, ali i druge opcije zbog kojih bi napustio Barsu.

Španska Marka navodi da je moguća selidba Mesija na “Park prinčeva”, a mali su izgledi da se stvori tandem sa Nejmarom u Barseloni zbog čvrstine ugovora Brazilca sa PSŽ.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike