Udavio se otac velike zvezde Liverpula

25.02.2021

07:34 >> 07:37

0

Autor: D. B.

Alison Beker i njegov brat, takođe golman, Murijel proživljavaju teške dane

Udavio se otac velike zvezde Liverpula
Copyright Profimedia

Strašna vest stiže iz Brazila! Golman Liverpula, Alison Beker je u velikoj žalosti pošto mu se otac udavio plivajući u jezeru.

Žoze Beker 857) izgubio je život u blizini svoje kuće na imanju kraj gradića Rinako do Inferno. Prvo je prijavljeno da je nestao, na lice mesta su izašli vatrogasci, a posle višesatne potrage pronađeno je i beživotno telo. Za sada nema indicija da je Žoze ubijen, već je verzija koja je objavljena u brazilskim medijima da se udavio.

Mediji u Brazilu prenose da je Alisonov otac imao veliki uticaj na njegovu karijeru, kao i da je bio velika podrška čuvaru mreže Liverpula, kao i njegovom bratu Murijelu, takođe golmanu, sada članu Fluminesea.

Alison je stigao u Liverupli u julu 2018. godine iz Rome. Veliko je pitanje kako će se sve ovo odraziti na samog čuvara mreže koji je proteklih nedelja bio u lošoj formi, što se posebno videlo u debaklu protiv Mančester sitija (4:1). Beker je 2019. godine proglašen za najboljeg golmana u izboru FIFA.

Pročitajte još

Navijači Liverpula već su pokrenuli inicijativu da sledeći meč Premijer lige koji “redsi” igraju u nedelju na gostovanju Šefild junajtedu počne minutom ćutanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike