Legendarni Mostovoj o ruskom fudbalu: Mi smo sve gori i gori, boli koliko smo loši

03.12.2020

07:12 >> 21:54

0

Bivši igrač Selte progovorio o učinku ruskih klubova u Evropi

Legendarni Mostovoj o ruskom fudbalu: Mi smo sve gori i gori, boli koliko smo loši
Copyright Printscreen/Youtuube/Futebola

Ruski klubovi su doživeli pravi brodolom u Evropi. Uprkos svim ulaganjima, potrošenim milionima na stadione, pojačanja i svega drugog što je prema zamislima ruskih fudbalskih mozgova moralo da dovede njihove klubove do evropskog vrha, u prolećnom delu takmičenja na evrosceni igraće samo Krasnodar!

Pročitajte još: Predsednik Zvezde ponosan: Pogurali smo sve što je bitno za fudbal u Srbiji

Šampion Zenit osvojio je poslednje mesto u grupi  F sa svega jednom bodom, Lokomotiva mora da napravi čudo i pobedi Bajern u Minhenu da bi se domogla treće pozicije, a večeras je i CSKA poražen u Moskvi od Volfsbergera i biće u najboljem slučaju tek treći u grupi K Lige Evrope. Jedino je Krasnodar obezbedio treće mesto u grupi E lige šampiona jer je uspeo da bude bolji od Rena.

Legenda ruskog fudbala i španske Selte Aleksandar Mostovoj nije mogao da nađe reči koje bi utešile navijače u najvećoj evropskoj zemlji:

Tanjug/Maxim Shipenkov/Pool via AP

– Još jednom smo se dočekali na nos pri padu na zemlju! Ako smo se u početku mogli da opravdamo koronavirusom, povredama i bolestima, sada nemamo koga da krivimo. U nekim zemljama je situacija još gora, a kod nas i navijači dozvoljeni, dok ih u Evropi tek pomalo puštaju na stadione. Naš nivo je sve gori, gori i gori. Nakon ove nevolje čeka nas opet nevolja. Imali smo puno učesnika, tri kluba u Ligi šampiona, jedan u Ligi Evrope, pa Rostov i Dinamo koji su potrošili skoro 80 miliona. Šta da se radi, ja ne znam! Posmatram sa strane, još nisam zaboravio šta je Salcburg uradio Lokomotivi. Naši igrači trče kao da su stubovi. Moramo isreno reći da je ovo neuspeh za neuspehom i to se mora nekako rešiti. Boli, tužno je, jer smo skliznuli toliko da su i Austrijanci za nas prejaki – rekao je razočarani Mostovoj.

Pročitajte još: Borjan poslao jasnu poruku, Milunović žali samo zbog jedne stvari

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike