Legendarnom treneru iz Argentine ne smeju da saopšte da je Maradona umro

04.12.2020

08:33

0

Autor: D. P.

Krlos Biljardo pati od Hakim-Adams sindroma

Legendarnom treneru iz Argentine ne smeju da saopšte da je Maradona umro
Copyright Profimedia

Jednom od najvećih trenera koje je Argentina imala Karlosu Biljardu još nije saopštena tužna vest da je umro njegov učenik Dujego Armando Maradona.

Ovo je medijima otkrio njegov rođeni brat Horhe, saopštivši usput da se čuveni selektor Argentine trenutno nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju nakon što mu je život doveden u pitanje zbog obolevanja od Hakim-Adams sindroma.

Pročitajte još: Ovo je kuća u kojoj je preminuo Maradona

Biljardo poslednjih meseci vreme provodi uz televizor, pa mu je brat, znajući za njegov odnos sa Maradonom i koliko bi loša vest uticala na zdravlje, isključio priključak od tv operatera. Nedostatak programa uspeo je da opravda problemima u transmisiji kod kablovskog provajdera, tako da je Biljardo gledao samo filmove i serije na “Netflixu”.

Horhe je izjavio da je trenutno u dogovorima sa Oskarom Ruđerijem i još nekim članovima zlatne generacije “gaučosa” iz 1986.godine kako bi izabrali najbolji način da mu se saopšti ta vest.

Dijego mu je mnogo značio u životu. Tu su još i naše porodične veze, jer smo se dugo družili sa ocem njegove bivše žene Klaudije – rekao je Horhe Biljardo.

Selektor svetskih šampiona iz Meksika još ne zna da je prošle godine preminuo i njegov štoper Hoze Luis Braun.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike