Ukoliko ispadne iz Primere, Alaves će progoniti utakmica u Sevilji

08.03.2021

22:50 >> 23:51

0

Autor: Adam Štulić

Betis slavio posle velikog preokreta

Ukoliko ispadne iz Primere, Alaves će progoniti utakmica u Sevilji
Copyright Profimedia

Madridski derbi je trebalo da bude centralna utakmica 26. kola Primere, ali su slavu Realu i Atletiku preuzeli Betis i Alaves, koji su u Sevilji odigrali jedan od najuzbudljivijih mečeva ove sezone u španskom šampionatu.

Gosti su imali sve na tacni, ali ukoliko ispadnu u Segundu, utakmica na “Benito Viljamarinu” će ih dugo proganjati – 3:2 (0:2).

Fudbaleri Alavesa su 80 minuta držali utakmicu pod kontrolom, da bi u završnih 10 prosuli sve dobro što su prethodno ostvarili. Golovima Hoselua u 12. i Edgara Mendeza u 24. minutu imali su ogromnu prednost, koju je golom as bele tačke prepolovio Borha Iglesias u 61. minutu.

Pročitajte još

Umešno su se gosti potom branili i trudili da iz Sevilje odnesu barem bod, koji im je bio veliki kao kuća kada je Hoakin u 81. minutu poravnao rezultat. Osetili su tada fudbaleri Betisa da mogu do sva tri boda, krenuli su svim snagama napred i to im se isplatilo u 88. minutu, kada je Borha Iglesias postigao gol kojim je tim iz Sevilje zadržao korak za timovima koji se bore za izlazak na evroscenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike