Hemioterapije nisu oslabile čuvenu levicu: Mihajlović "teroriše" golmana Bolonje na treningu (VIDEO)

12.03.2021

12:32 >> 14:02

0

Srbin nepogrešivo gađa gornje uglove gola kao u vreme kada je bio igrač

Hemioterapije nisu oslabile čuvenu levicu: Mihajlović "teroriše" golmana Bolonje na treningu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Majstor ostaje majstor! Siniša Mihajlović nije ništa izgubio na osećaju, a vratila se i snaga čuvenoj levici o čemu svedoči video postavljen na njegovom Instagram profilu.

Trener Bolonje na stadionu “Renato Dal Ara” ponovo “teroriše” golmana svoje ekipe udarcima sa oko 17 metara razdaljine i to radi kao u najboljim igračkim danima o kojima je nedavno pred kamerama Skaj Sport Italia razgovarao sa čuvenim Alesandrom Del Pjerom.

Tada su dvojica asova i možda najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji Serije A zajednički konstatovali da današnje generacije igrača ne provode dodatne sate u vežbanju šuta posle obaveznih treninga.

Pročitajte još

– U naše vreme, sa ovako postavljenim živim zidovima, postizali bismo golove zavezanih očiju. Čak i 15 godina posle odlaska u penziju, dajem više golova iz slobodnih udaraca na treninzima od svojih igrača. Potrebni su strast i da se duže ostaje posle treninga za dobro izvođenje slobodnjaka. Mora da se više vežba i da se takmiče jedni sa drugima. Ja uvek moram da im to napominjem – rekao je Mihajlović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike