Stanković imao jednu primedbu posle slavlja protiv Voždovca

15.03.2021

17:31

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde zadovoljan izdanjem svojih fudbalera na krovu

Stanković imao jednu primedbu posle slavlja protiv Voždovca
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su 15. uzastopnu pobedu u Linglong Superligi Srbije. Izabranici Dejana Stankovića pregrmeli su još jedno neugodno gostovanje u prolećnom delu sezone, pošto su savladali Voždovac posle preokreta 4:1.

– Teren je bio fenomenalan. Da smo mogli da biramo teren, a da nije “Marakana”, ovaj je bio perfektan. Uslovi su bili korektni – rekao je odmah posle meča strateg Zvezde Dejan Stanković, s obzirom na to da je tokom cele utakmice padala kiša.
– Zadovoljan sam kako je sve izgledalo. Na stranu prvih pet minuta, ostalih 85 je bilo na visokom nivou. Namestili smo se dobro, igrali dobro, stvorili puno šansi. Moramo da ispoštujemo neki put malo više sami sebe kad dođemo u završnicu, da verujemo da ćemo da damo gol. Pričam o prekidima, jer smo imali iz tih situacija tri-četiri izgledne šanse da uteramo loptu u gol. Zalaganje, igra, borba, odnos bili su na vrhunskom nivou – kazao je Stanković.

Strateg “zmajeva” Jovan Damjanović priznao je da je zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala protiv srpskog prvaka.

Pročitajte još

– Kvalitet protivnika je najviše uticao na konačan ishod. Radujem što smo postigli veoma lep gol na početku, posebno što je strelac bio mladi Stojisavljević, koji ima 17 godina, a ovo mu je sedmi gol u seniorskom fudbalu. Posle toga smo uradili stvari koje je trebalo da radimo. Oni su nas pritiskali, u nekim situacijama smo mogli kvalitetnije da ih ugrozimo. Bilo je dobrih stvari, čestitao bih mojim momcima na odnosu, imamo čemu da se nadamo, pokazali smo da možemo da igramo kvalitetan fudbal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike