Ronaldo i drugovi u velikom problemu pred dolazak u Beograd: Drama portugalskog golmana zasenila pobedu Liverpula (VIDEO)

15.03.2021

22:46 >> 22:55

0

Autor: Adam Štulić

Rui Patrisio doživeo ozbiljnu povredu i verovatno propušta početak kvalifikacija za SP

Ronaldo i drugovi u velikom problemu pred dolazak u Beograd: Drama portugalskog golmana zasenila pobedu Liverpula (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Jason Cairnduff,Pool

Zavesa na 28. kolo Premijer lige spuštena je dramom kroz koju je prošao golman Vulverhemptona Rui Patrisio u završnici meča protiv Liverpula. “Redsi” su slavili 1:0 golom nekadašnjeg fudbalera Vulvsa Dioga Žote u drugom minutu nadoknade vremena prvog dela igre, ali je to palo o potpuno drugi plan posle povrede portugalskog čuvara mreže.

Duel u Vulverhemptonu ulazio je u samu završnicu, kada je Mohamed Salah bio u prilici da overi trijumf Klopovih izabranika. Rui Patrisio je istrčao da mu skrati ugao, ali je na njega u punom sprintu natrčao jedan saigrač, posle čega je portugalski reprezentativac ostao da leži na travi.

Posle višeminutnog ukazivanja pomoći na terenu, Patrisio je na nosilima, sa medicinskom kragnom oko vrata napustio teren i, pored klupskih, ostavio u velikoj zabrinutosti i reprezentativne kolege.

Golman Vulverhemptona je prvi čuvar mreže Portugalaca, čiji je dres dosad oblačio 92 puta. U novembru prošle godine branio je na sva četiri meča u Ligi nacija i trebalo je da se nađe na spisku za početak kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022. godine.

Pročitajte još

Podsetimo, Portugalci će po vizu za SP krenuti 24. marta protiv Azerbejdžana, dok će tri dana kasnije gostovati Srbiji. Kako trenutno stvari stoje, biće znatno oslabljeni, pošto će teško moći da računaju na svog prvog čuvara mreže.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike