Transfer sve izvesniji: Mančester odredio ko će zameniti Matića

16.03.2021

11:01

0

Navodno direktori kluba i trener Solskjer postigli su dogovor i kreću u realizaciju transfera

Transfer sve izvesniji: Mančester odredio ko će zameniti Matića
Copyright Profimedia

Dok kruže glasine da se Mančester junajted sprema da kupi Nikolu Milenkovića od Fjorentine, sa Ostrva stižu i vesti da se u ovom klubu spremaju da krenu u ofanzivu na igrača koji će zameniti Nemanju Matića.

Navodno, reč je o vezisti Vest Hema Deklanu Rajsu. Trener Ole Gunar Solskjer je navodno dobio uveravanja od novih čelnika sportskog sektora koji od skoro predvodi nekadašnji fudbaler ovog kluba Daren Flečer da postoji šansa da dovedu zvezdu Vest Hema Deklana Rajsa.

Ovaj momak iz Londona, koji je sa 22 godina već sakupio deset mečeva u A selekciji Engleske, ove sezone je odigrao 31 meč za “čekićare”, a procenjena vrednost mu je 55.000.000 evra.

Pročitajte još

Osim Matića u grupi igrača koji bi mogli da napuste “Old Traford” su i Edinson Kavani, koji na stolu ima ponudu Boka juniorska, Enton Marsial, Serhio Romero, ali i golman David de Hea. Ne tako davno Matić je otkrio i ime kluba u kome bi želeo da nastavi karijeru. Tada je delovalo da je to nemoguća misija, ali posle poslednjih vesti, ostaje da se zapitamo da li bi do ovog transfera moglo da dođe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike