Srpski zet postaje šef Joviću i Kostiću u Ajntrahtu?

17.03.2021

16:48

0

Autor: Adam Štulić

Nekadašnji nemački reprezentativac ozbiljan kandidat za sportskog direktora kluba iz Frankfurta

Srpski zet postaje šef Joviću i Kostiću u Ajntrahtu?
Copyright Profimedia

Srpski reprezentativci Filip Kostić i Luka Jović mogli bi da dobiju novog šefa u Ajntrahtu. I to srpskog zeta, supruga nekadašnje teniserke Ane Ivanović, Bastijana Švajnštajgera.

“Bild” piše da je nekadašnji nemački reprezentativac i vezista minhenskog Bajerna među najozbiljnijim kandidatima da na leto nasledi Fredija Bobića na mestu sportskog direktora, ukoliko se odluči da na leto promeni posao.

Bobić je nedavno izjavio da želi da napusti tim iz Frankfurta, a nemački mediji ga povezuju sa prelaskom u Hertu, koja bi u tom slučaju morala da plati obeštećenje zato što negadašnjeg napadača ugovor sa Ajntrahtom vezuje do 2023. godine.

Ukoliko Bobić istraje u nameri da promeni sredinu, Švajnštajger se kotira veoma visoko u razmišljanjima čelnika nemačkog bundesligaša zbog odlične reputacije, velike mreže kontakata i liderskkih sposobnosti.

Pročitajte još

Ipak, iznad svega stoji veliliki znak pitanja, jer još nije poznato da li Švajni uopšte ima nameru da se vraća u fudbal, s obzirom da trenutno radi kao stručni konsultant na TV, gradi kuće na Majorki i u Kicbulu, te radi na autobiografskom romanu sa autorom bestselera Martinom Suterom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike