Važan posao završen u Humskoj: Veliki adut još dve godine u crno-belom

18.03.2021

13:14 >> 14:10

0

Autor: D. B.

Vezista produžio ugovor

Važan posao završen u Humskoj: Veliki adut još dve godine u crno-belom
Copyright MN Press

Važan posao završio je danas FK Partizan. Jedan od najboljih igrača ove sezone, Saša Zdjelar potpisao je novi ugovor sa crno-belima.

Vezista se obavezao na novu dvogodišnju vernost.

Kada potpišeš novi ugovor znači da si radio nešto dobro i ja sam presrećan što mogu da produžim saradnju sa mojim klubom, klubom u koji sam toliko želeo da dođem, i sada već dugo živim taj neki svoj san iz detinjstva. Partizan igra odlično, toliko utakmica, toliko pobeda i ja, kao igrač, i ekipa ćemo uraditi sve da ovaj niz potraje sto duže – objašnjava vezista crno-belih.

Od kada je stigao u Hunsku Zdjelar je odigrao 154 utakmice uz učinak od šest golova i 12 asistencija. Ove sezone bio je akter na 27 utakmica crno-belih, uz postignut gol i četiri asistencije za 2.376 minuta na terenu.

Kada pogledam da sam za svega tri godine odigrao 150 utakmica, to sigurno pokazuje da sam vredno radio, ali moram da naglasim to da Partizan od nas traži da svakog dana budemo najbolji! Ono zbog čega sam odigrao toliko utakmica je moja konstantnost u svemu, kako u odnosu prema klubu, terenu i svlačionici. Uvek sam pokušavao da dajem još više. Saša je porastao, sazreo i shvatio šta je zapravo Partizan – objasnio je Zdjelar.

Pročitajte još

Jedan od članova generacije “zlatnih orlića” karijeru je počeo u OFK Beogradu, odakle se preselio u Olimpijakos. Dugo je Zdjelar bio igrač crveno-belih iz Pireja, s tim da je bio na pozajmici u Majorki, a po istim principu je stigao i u Partizan 2018. godine. Beogradski klub ga je otkupio u julu 2018.

Odlični zadnji vezni igrač je stigao i do seniorske reprezentacije Srbije za koju je odigrao tri meča.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike