Kontroverzni član uprave napustio Vojvodinu

19.03.2021

17:21

0

Autor: Dejan Boškov

Slobodan Milutinović više nije član UO kluba iz Novog Sada

Kontroverzni član uprave napustio Vojvodinu
MN Press

Slobodan Milutinović, podneo je ostavku na mesto člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Ovaj Novosađnin koji je široj javnosti poznat i pod nadimkom Snajper, je nedavno uhapšen na Jahorini i možda je bolje poznat svima koji prate crnu hroniku kao čovek koji je više puta hapšen i koji je do sada preživeo tri pokušaja ubistva, nego kao ugledni sportski radnik.

Obaveštenje da više nije u upravi Vojvodine objavljeno je na oficijelnom sajtu kluba, a prenosimo ga u celini.

“Povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u FK Vojvodina, koje su potpuno iracionalno povezivane i sa mojim, odnosno članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba, ovim putem želim da obavestim sportsku, a pre svega vojvodinašku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke jeste bezuslovna ljubav prema „staroj dami“ srpskog fudbala. Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu „Karađorđe“, gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života.

Imajući u vidu gore navedeno, ne želim da na bilo koji način, makar i kroz neosnovane medijske spekulacije, doprinesem ciljanom urušavanju ugleda „stare dame“ srpskog fudbala. Smatram da je navijati za Vojvodinu privilegija ljudi sa dobrim kućnim vaspitanjem, te u tom maniru podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Naravno, zakletvu vernosti položio sam odavno i nikad je neću pogaziti, jer je naša VOJVODINA IZNAD SVEGA”

Instaliraje našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi