Mediji na Pirinejskom poluostrvu saznaju: Grujić sigurno napušta Porto

21.03.2021

14:17 >> 14:23

0

Portugalci neće iskoristiti opciju da otkupe ugovor srpskog reprezentativca od Liverpula

Mediji na Pirinejskom poluostrvu saznaju: Grujić sigurno napušta Porto
Copyright

Marko Grujić napušta Porto na leto! Englezi i Portugalci su saglasni da će srpski reprezentativac promeniti sredinu posle juna, budući da mu tada ističe jednogodišnja pozajmica.

Povratak na Enfild ipak nije izvestan. Liverpul nema u planu da još jednom proba sa Grujićevim navikavanjem na sistem Jirgena Klopa, pa će probati da posluju sa njegovim ugovorom, jer im je svež nova neophodan za pojačanja koja su već isplanirana tokom sezone.

Grujić će prema engleskim izvorima biti cenjen na 14 miliona evra, a to nije iznos za koji bi Porto pristao na pregovore. Srbin je dosad odlazio na pozajmice u Kardif, Hertu i ove sezone je u Portu sa kojim će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Čelsija. Još je dovoljno vremena i utakmica da ubedi i Liverpul i Porto da je vredna investicija i da ga se ne bi smeli olako odricati.

Pročitajte još

Grujić će ostati zapamćen kao prvi transfer Jirgena Klopa otkako je preuzeo ulogu menadžera Liverpula. On je u januaru 2016. godine kupljen od Crvene zvezde za sedam miliona evra, ali je zbog pozajmice do kraja sezone ovaj transfer doneo crveno-belima 6.000.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike