Kapiten Iraca ponovo na "Marakani": Prošli put je bilo loše - nismo pobedili

23.03.2021

11:40 >> 11:50

0

Autor: D. B.

Šejmus Kolman prisetio se duela iz 2016. godine

Kapiten Iraca ponovo na "Marakani": Prošli put je bilo loše - nismo pobedili
Copyright MN Press

Irci su dugo čekali da ponovo u sastavu imaju svog kapitena. Šejmus Kolman nije igrao prethodnih deset mečava za nacionalni tim, nije još nijednom zaigrao za tim pod vođstvom selektora Stivena Kenija.

Da li će sutra uveče Kolman, sa trakom oko ruke, kao na početku kvalifikacija za odlazak na prethodno SP izvesti svoj tim, i dalje nije poznato.

– Ne znam tim, pa nisam siguran da ću igrati. Imamo probleme sa povredama. Razmišljamo samo o sebi, a menadžer će raditi ostalo. Volim da igram za svoju zemlju, a ni ne sećam se kada je to poslednji put bilo. Povređen sam više u odnosu na ostale saigrače. Svi mi želim da igramo u tom zelenom dresu. Radujemo se novom početku – objasnio je momak koji je igrajući za Republiku Irsku doživeo sutrašnju povredu pre pet godina protiv Velsa.

Objasnio je i kako gleda na činjenicu da će gol čuvati golman trećeligaša Svindona.

– Mark (Travers) je zaista dobar golman i veruje u sebe. On i svi ostali mladi igrači će, ne sumnjam, uživati i prihvatiti. Ne sumnjam u golmane koje imamo.

Govorio je lider Irske i o Srbiji.

– Promenili su trenera. Igrali su u jednoj formaciji, pa su to menjali. To je mali problem. Ne znate šta može da donese novi menadžer. Ono što znam je da imaju brze igrače posebno na krilima. A imaju i Tadića, Mitrovića…

Pročitajte još

Prisetio se Kolman i duela iz 2016. godine.

– Loše sećanje. Nismo pobedili. Moramo da igramo svih 90 minuta, nismo Francuska, pa da možemo da igramo pod kočnicom. Oni će imati loptu u posedu, a mi ćemo biti jedinstveni i čvrsti. Možemo da uradimo nešto u Beogradu – završio je Kolman.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike