Saznali su sudbinu: Juventus je rekao šta je imao, sada je jasno da li Ronaldo i Pirlo ostaju u Torinu

24.03.2021

12:48 >> 12:51

0

Autor: D. B.

Važnu odluku saopštio je čuveni Pavel Nedved

Saznali su sudbinu: Juventus je rekao šta je imao, sada je jasno da li Ronaldo i Pirlo ostaju u Torinu
Copyright Profimedia/Marco Alpozzi/LaPresse

Izgleda da je ovo dan za velike vesti koje se tiču klupskog fudbala u Evropi.

Potpredsednik Juventusa, legendarni fudbaler iz Češke, Pavel Nedved, stao je ispred TV kamera i saopštio je nešto što se dugo čekalo.

Kristijano Ronaldo ostaje u Juventusu. On je nedodirljiv. Takođe, Andrea Prilo će biti naš menadžer i sledeće sezone!

Ovim rečima deluje da je stavljena tačka na brojne spekulacije koje su mogle da se čuju tokom prethodnih desetak dana, odnosno od momenta kada je “stara dama” iz Torina eliminisana iz Lige šampiona. U tom momentu delovalo je da je Ronaldo završio deo karijere u Juventusu, bilo je i jasnih naznaka da se vraća u Real Madrid, a da je Pirlo neslavno završio misiju na klupi crno-belih.

Nedved je do detalja pojasnio i šta znači ovakva njegova tvrdnja.

– Kristijano ima ugovor do 30. juna 2022. godine. Videćemo šta će se dogoditi sledeće sezone. On je čovek koji timove vodi ka fudbalskom Olimpu. A što se tiče njegovih igara da li možemo nešto da kažemo o čoveku koji je postigao 100 golova u 120 utakmica za nas. Nosio nas je kroz Ligu šampiona. On je jednostavan momak, iako možda ne izgleda tako. On je prototip modernog fudbalera, čovek koji ima neverovatan talenat, a koji je uz pomoć mnogo rada postigao neverovatne stvari – objasnio je Nedved.

Pročitajte još

Što se tiče Pirla kome mediji u Italiji traže zamenu u gotovo svakom velikom treneru iz Serije A, nekadašnji vezista Juvea je jasan:

– Znali smo da će biti poteškoća. Želeli smo više, nismo uspeli i to su prepreke. Veoma smo mirni, na željenom smo putom i želimo da na njemu i ostanemo. Pirlo ima sve što je potrebno da bi bio veliki trener.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike