Daleko je ovo od prave Barse: Kadiz je najveći hit Primere, posle Reala su šokirali i Katalonce

05.12.2020

22:08 >> 22:14

0

Autor: N. St.

Kumanovi puleni prave greške kao da su petlići, a ne profesionalci...

Daleko je ovo od prave Barse: Kadiz je najveći hit Primere, posle Reala su šokirali i Katalonce
Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Rivero

Problemi u Barseloni su na svim poljima. Kako van terena, gde rukovodioci kluba ne paze na izjave i reči koje izgovaraju u javnosti, pa i samu činjenicu da ih čekaju predsednički izbori, tako i na terenu.

Doživeli su Katalonci četvrti poraz u Primeri na 10 odigranih utakmica. Da stvar bude gora izgubili su od ekipe koja je prošle sezone igrala u Segundi.

Kadiz je na svom terenu ostvario jednu od najvećih pobeda u istoriji, ali treba dodati da su ove sezone srušili i Real, doduše na strani – 2:1 (1:0).

Pročitajte još: „Trebalo je da prodamo Mesija letos“

Ronald Kuman nema pravih izgovora, na terenu su bili najbolji – Ter Štegen, Alba, Lengle, De Jong, Buskets, Kutinjo, Grizman, Mesi, Dembele, Pjanić, Trinkao…

Domaći tim je poveo u osmom minutu posle kornera. Mingueza je nespretno reagovao, umalo savladao svog golmana, Ter Štegen je nekako uspeo da spreči pogodak, ali je Himenez bio tu i vratio je loptu u gol.

Himenez je pao, ali je lopta uz malo sreće došla pravo do njega, a pošto ga je odbrana gostiju u potpunosti zaboravila nije mu bilo teško da glavom zatrese mrežu. U 57. minutu je Pedri želeo da prebaci loptu na drugu stativu, Alkala je pokušao to da spreči i od njega se lopta odbila u mrežu Ledezme, Barsa je autogolom izjednačila.

U 62. minutu je trener Servera u igru uveo iskusnog Negreda i verovanto ni sam nije očekivao kakvu nagradu će za to da dobije. Užasno izveden aut Katalonaca, Lengle i Ter Štegen su izgledali kao da su kadeti, a ne profesionalci. Negredo, koji je u karijeri igrao i za Real, je taj poklon iskoristio, uzeo loptu i postigao jedan od najlakših golova u karijeri. Barselona je napadala, stvarala šanse do samog kraja, ali se rezultat nije promenio.

Barselona je sedma sa 14 bodova i sada ih čeka duel sa Juventusom u Ligi šampiona. Kadiz je na petom mestu sa 18 poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike