Ronaldo i Portugalci stigli u Beograd: Kristijano razočarao navijače na dočeku (FOTO)

25.03.2021

19:24 >> 19:37

0

Autor: N. St.

Sledi okršaj sa Srbijom

Ronaldo i Portugalci stigli u Beograd: Kristijano razočarao navijače na dočeku (FOTO)
Copyright MN Press

Kristijano Ronaldo i Portugalci su stigli u Beograd. Ponovo. Ovog puta zbog kvalifikacija za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Prvotimac Juventusa je predvodnik zvezda portugalskog sastava, ujedno prvih favorita u našoj grupi. Na startu su se namučili protiv Azerbejdžana (1:0), tako da će verovatno biti i promena u timu za okršaj sa „orlovima“ koji su bili bolji od Irske.

Doček Ronalda i ekipe na aerodromu „Nikola Tesla“ je bio manji nego što bi inače bio slučaj, usled pandemije. Međutim, Kristijano je razočarao mnoge svojim potezima.

Tu je bilo i dece koja su došla zbog autograma i slike sa svojim idolom. Jedan dečak po imenu Boris je prešao 1300 kilometara zbog toga. On na to nije obraćao pažnju već je ušao u autobus.

Prvobitno je njihov dolazak zakazan za petak, dan uoči utakmice, ali je Fernando Santoš doveo svoje pulene nešto ranije. To je možda i najbolji pokazatelj koliko ozbiljno selektor i sam tim pristupaju narednom meču sa Srbijom.

Biće to sedmi duel dva tima, a svih šest dosadašnjih su bili u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Tri puta su slavili Portugalci, tri susreta su završena remijem.

Ko zna, možda je upravo subotnji duel na stadionu “Rajko Mitić” (20.45) onaj u kome će srpski tim stići do prvenca i tako po drugi put obradovati selektora Dragana Stojkovića Piksija koji je nedavno seo na klupu. Na jednoj strani će biti Ronaldo, Bernardo Silva, Mutinjo, Neveš, Kanselo, Dijaš, Fernandeš, Žota, Feliks, a na drugoj Tadić, Aleksandar Mitrović, Vlahović, Lazović, Đuričić, Maksimović, Milenković…

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike