Milojević preuzeo novi tim u Superligi

26.03.2021

10:02

0

Autor: D. B.

Čovek bogate igračke i trenerske karijere kreće u novu misiju

Milojević preuzeo novi tim u Superligi
Copyright MN Press

Tokom pauze namenjene za borbe reprezentacija na putu ka Svetskom prvenstvu 2022. iz Inđije stiže važna vest.

Novi trener ovog Superligaša je Goran Milojević, čoveka bogate igračke i trenerske karijere.

Milojević je igračku karijeru počeo u Crvenoj zvezdi iz koje je 1988. prešao u Partizan. Put ga je vodio zatim u inostranstvo, gde je posebno dubok pečat ostavio braneći boje Majorke, Selte i Vilja-reala.

U trenerske vode je ušao 2002. godine u Železniku, a pre dolaka u Inđiju vodio je OFK Bačku. Na mesto trenera dolazi posle Dejana Čelara.

– Žao mi je što nisam završio ugovor. Imao sam ogromnu želju i sposobnost da ostavim FK Inđiju u Superligi i to mi je bio apsolutni prioritet. Uveren sam da bi to skupa sa svojim saradnicima i momcima uspeo. U isto vreme poštujem odluku kluba. Koristim ovu priliku da se zahvalim igračima na profesionalnosti i posvećenosti, sve jednom kojeg sam trenirao ove sezone. Nijedan incident ili ružna reč, ponosan sam na odnos koji sam izgradio sa ekipom. Razumem one koji nisu bili zadovoljni svojim statusom i minutima i poštujem njihove emocije ali ja sam odluke donosio shodno onome što sam verovao da je najbolje za tim ne za pojedinca – objasnio je Čelar u izjavi za klupski sajt.

On je zatim objasnio da je sada idealan momenat da neko drugi preuzme brigu o timu.

Pročitajte još

– Velika zahvalnost stručnom štabu, bili su izuzetni svako u svojoj ulozi. Zahvaljujem svakom članu kluba od ekonomata, sekretarijata, održavanja terena, PR službe i kantine, svi ste bili bitni za funkcionisanje kluba. Zahvaljujem i rukovodiocima kluba, iako nismo uvek imali isto mišljenje ili pogled na odredjene situacije mogu da kažem da smo imali vrlo kvalitetan odnos zasnovan na obostranom poštovanju. Uz veliku želju da FK Inđija pobeđuje i obezbedi opstanak u Superligi, pozdravljam ljude koji vole i navijaju za ovaj klub. Vaša ljubav i posvećenost klubu koju sam osetio su za mene bili velika odgovornost i obaveza pri stvaranju rezultata, sada je momenat da neko drugi preuzme to breme – završio je Čelar.

Inđija posle 28. odigranih kola zauzima 17. mesto u Superligi. Do sada je ostvaren učinak od osam pobeda, dve nerešene utakmice i 18 poraza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike