Piksiju dosta priče o Portugalcima: Selektor "orlova" se vratio malo u prošlost i zapušio usta Ronaldu

29.03.2021

16:17

0

Autor: Adam Štulić

Dragan Stojković podsetio na neregularan gol posle kojeg se Kristijano nije bunio

Piksiju dosta priče o Portugalcima: Selektor "orlova" se vratio malo u prošlost i zapušio usta Ronaldu
Copyright Dragan Stojković Piksi, MN Press

Reprezentativci Srbije posle dva uvodna meča kvalifikacija za SP u Kataru naredne godine imaju na svom kontu četiri boda i u torak imaju priliku da naprave značajan korak ka predstojećem Mundijalu.

“Orlovi” se nalaze u Bakuu, gde će sutra od 18 časova igrati protiv Azerbejdžana. Na konferenciji za medije uoči meča, domaći novinari su od selektora Srbije Dragana Stojkovića zatražili komentar na žalbe Portugalaca oko nepriznatog gola Kristijana Ronalda u finišu beogradskog meča koji je završen bez pobednika.

Utakmica se završila 2:2 i ne želimo više da razmišljamo o tome. Koncentrisani smo isključivo na duel protiv Azerbejdžana, to nam je sada najvažnije. Ali, ako se već bavite onim što je prošlo i ako poredite sporne situacije, podsetiću vas da je Ronaldo u prethodnom ciklusu kvalifikacija dao gol protiv Srbije iz čistog ofsajda – kazao je Piksi i dodao:

Greške su deo igre, dešavaju se svima. I onda se govori o izvinjenju, o sreći i tako dalje i tako dalje… Sve je to fudbal. Ne želimo da gubimo vreme razmišljajući o stvarima koje su prošle. Interesuje nas samo ono što sledi, a to je utakmica u utorak uveče protiv Azerbejdžana – zaključio je Dragan Stojković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike